eLVáLT aPuKa

eLVáLT aPuKa

Van-e rosszabb a csonka családnál? Naná! Ha az egyik szülő a másik és a gyerek ellen dolgozik.

Friss topikok

  • whale: Történt valami azóta? (2015.01.27. 13:15) most találtam
  • whale: Akkor még sincs vége? Jutottál azóta valamire? Esetleg a gyerek már nálad van elhelyezve? (2014.08.21. 08:31) Gyámhivatal újra
  • whale: Várható volt. 10-ből 9-szer ez a vége. Sajnálom. (2013.11.06. 09:58) Teljes kudarc. Vége.
  • whale: Te mikor akarod befejezni az exed basztatását? Szánalmas, hogy ehhez eszközül a kölyködet használo... (2011.02.19. 19:16) Szülői értekezlet
  • O.: Érdekes kérdés: én a mai napig EL AKAROM HINNI, hogy létezik Mikulás és Jézuska is, aki az ajándék... (2008.12.10. 17:03) Télapó? Mikulás?

Linkblog

2008.04.16. 10:46 leha

Függő kapcsolataid száma: 1

Bejelölt a fiam wiwen. Igen, a lassan öt éves fiam, aki írni-olvasni még nem tud (a betűket egyenként már ismeri) és konkrétan napok óta nincs internet közelben.

Erről jut eszembe! Ex feleségem és a wiw ...
A válásunk után nem sokkal elkezdtem sűrűbben benézegetni a wiwre (napi 1-2). Kerestem őt is, hátha fent van, de nem volt. Annyira nem volt felhőtlen a kapcsolatunk éppen, hogy meghívót küldjek neki, meg egyáltalán ...
Aztán később valaki mégis meghívta, mert regisztrált. Ezt onnan tudtam meg, hogy egy közös ismerősünk mondta. Ezt a közös ismerőst ő bejelölte, engem nem. Mondjuk pont leszarom, sértődés ebből sosem lesz. Ha nem kíváncsi rám, hát nem. Node!
Annak ellenére, hogy ismerősnek nem jelölt be, valószínűleg utána nézett ennek-annak, mert a párom wiwes adatlapján bizony észrevette a fiam fényképét és ha már észrevette, buzgón meg is sértődött. Mert mi az, hogy a párom felteszi a gyerek képét, amikor az nem is az ő gyereke. Érdemes még talán megjegyezni, hogy a párom e-mail címét tudta, tudja, mégis nekem küldte azt a levelet.
Persze jó annak, akinek ilyen súlyú problémái vannak, mondaná az átlagember.

De a gyerek! Hát az egy tünemény! Például a páromat is ismerősnek jelölte.

Van egy kollégám, az az ilyenektől agyfaszt szokott kapni.

Szólj hozzá!

Címkék: wiw


A bejegyzés trackback címe:

https://elvaltapuka.blog.hu/api/trackback/id/tr94427927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása