eLVáLT aPuKa

eLVáLT aPuKa

Van-e rosszabb a csonka családnál? Naná! Ha az egyik szülő a másik és a gyerek ellen dolgozik.

Friss topikok

  • whale: Történt valami azóta? (2015.01.27. 13:15) most találtam
  • whale: Akkor még sincs vége? Jutottál azóta valamire? Esetleg a gyerek már nálad van elhelyezve? (2014.08.21. 08:31) Gyámhivatal újra
  • whale: Várható volt. 10-ből 9-szer ez a vége. Sajnálom. (2013.11.06. 09:58) Teljes kudarc. Vége.
  • whale: Te mikor akarod befejezni az exed basztatását? Szánalmas, hogy ehhez eszközül a kölyködet használo... (2011.02.19. 19:16) Szülői értekezlet
  • O.: Érdekes kérdés: én a mai napig EL AKAROM HINNI, hogy létezik Mikulás és Jézuska is, aki az ajándék... (2008.12.10. 17:03) Télapó? Mikulás?

Linkblog

2007.10.05. 21:43 leha

Ki vigyáz rá?

Nem teljesen valóságtól elrugaszkodott az a vélemény, miszerint faszkalapság eleven parazsat gyűjteni a fejemre, most, amikor átmeneti nyugodtság van. Márpedig, ha az Annya meglátja, olvassa ezt a blogot, biztos vörös posztó lesz a szemében. Mindegy.

Persze az élet most sem hibátlan. Amióta a fiam megszületett, nem telt még el úgy hét, hogy legalább egyszer ne találkozzak vele. Az anyja már nem mondhatja ezt el magáról ... persze ő meg este-reggel ... mindegy, ezt nem azért mondom ... szóval ez köcsögség volt tőlem. Na, de most elérkezett az az időpont, hogy 3-án estétől 15-én délutánig nem fogom látni. Megbetegedett, úgyhogy megy anyukámhoz vidékre. Én meg dolgozom, úgyhogy nem mehetek utána : (. Viszont 15-től egy hétig együtt leszünk, én viszem oviba is, úgyhogy valahogy túlélem.

Nem is ez a gond ... hanem mi? Ma (péntek este) beszéltem anyukámmal és tőle tudom, hogy a gyerek beteg és nála lesz. Az anyja nem érezte fontosnak, hogy ezt velem telefonon egyeztesse. Úgy sem, hogy elvileg az egész vasárnapot nálam kéne, hogy töltse.

 

Ennek kapcsán merülnek fel bennem dolgok ...

Megkaptam már a pofámba, hogy sosem lehet rám számítani, amikor a gyerek beteg. Sosem vigyázok rá, ilyesmi. Ez nyilván nem igaz. Azon lehet vitatkozni, hogy sokat, eleget, vagy keveset vigyáztam a gyerekemre, amikor beteg volt, de az tény, hogy volt rá példa. Persze az is vitathatatlan, hogy a legtöbbet a 130Km-re lakó anyám vigyázott a gyerekre, amikor beteg volt.

Csak azt nem értem, hogy ha nem én kapom a családi pótlékot, ha a gyerektartást nem kapom, hanem fizetem, akkor miért nekem kéne még a fizetésemet is csökkenteni azzal, hogy táppénzen vagyok a gyerekem betegsége miatt?

 

Aki beírja, hogy a K anyámat, mert csak akkor akarok a gyerekkel foglalkozni, mikor egészséges, azt szó nélkül kitörlöm, tehát fölösleges

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://elvaltapuka.blog.hu/api/trackback/id/tr73187551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sp 2007.10.06. 21:50:19

Ismerős a dolog.....
Aki K.anyázik, az nemhogy nem vált el, de még gyereke sincs..

Mindig mi vagyunk a hibásak, akármi van.

simonmondja... 2007.11.24. 17:07:52

Nem értem, mi a gond?
Engedélyt kellett volna kérni a nagymamahasználatért?
Biztos nem szeret veled beszélni és rábízta az eset egyeztetését az anyósára.
Ezen nem kéne rágódni.
süti beállítások módosítása