eLVáLT aPuKa

eLVáLT aPuKa

Van-e rosszabb a csonka családnál? Naná! Ha az egyik szülő a másik és a gyerek ellen dolgozik.

Friss topikok

  • whale: Történt valami azóta? (2015.01.27. 13:15) most találtam
  • whale: Akkor még sincs vége? Jutottál azóta valamire? Esetleg a gyerek már nálad van elhelyezve? (2014.08.21. 08:31) Gyámhivatal újra
  • whale: Várható volt. 10-ből 9-szer ez a vége. Sajnálom. (2013.11.06. 09:58) Teljes kudarc. Vége.
  • whale: Te mikor akarod befejezni az exed basztatását? Szánalmas, hogy ehhez eszközül a kölyködet használo... (2011.02.19. 19:16) Szülői értekezlet
  • O.: Érdekes kérdés: én a mai napig EL AKAROM HINNI, hogy létezik Mikulás és Jézuska is, aki az ajándék... (2008.12.10. 17:03) Télapó? Mikulás?

Linkblog

2008.10.13. 14:43 leha

Eldorádó

Megnéztem, az előző postot 25-én írtam és akkor a srác már legalább egy hete köhögött. Tegnap anyukám Pesten járt, hogy magával vigye az unokáját, merthogy az köhög és ki kéne kúrálni. Nem, nem megint köhög, hanem még mindig. De nem kicsit, hanem nagyon ... konkrétan, mielőtt elindultak, a buszmegállóban állva fulladásos köhögőrohamot produkált, anyukám beszámolója szerint pedig a vonatról leszálás után korrektül el is hányta magát a sok felköhögött, visszanyelt slejmtől.

Azt én tudom, hogy az anyja nem gyerekorvos és szentül hiszem, hogy ő sem örül a gyerek egészségi állapotának ilyetén alakulásának, de ez már bűnös hanyagság! Hát mi a ferde fasznak kell történnie, hogy egy egyszerű (megfázásos?) köhögést 3 nap alatt kikezeljen, mielőtt az összegyűlt váladékban elburjánoznak a baktériumok és már csak antibiotikum kúra segíthet (pár hét szenvedés után)?

El ne feledjem: adott a gyerek mellé gyógyszert is ... vitaminokat! érted, bazmeg?! vitamint!!!

Van az a jelenet az Eldorádóban, amikor a gyerek végigköhögi a piacot (talán tífusz?), na a fiam kb annyira brutális köhögőrohamot produkált tegnap

3 komment

Címkék: köhögés takony


A bejegyzés trackback címe:

https://elvaltapuka.blog.hu/api/trackback/id/tr8711599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whale 2008.11.01. 10:06:21

"...ez már bűnös hanyagság!"

Ne engedd! Harcolj, küzdj a gyerekért, ha_valóban_úgy véled, hogy az anyja veszélyezteti. Menj bíróságra, pereld el! Sok sikert...:DD

Vagy annyira mégsem nagy a baj?:) Akkor mire is jó ez az egész hisztérikus picsulás? Tényleg ezt akarod majd megmutatni a gyerknek, ha felnő?
"Látod kisfijam, itt küzdöttem érted a blogon, mint egy oroszlán..." :D

leha 2008.11.01. 17:56:08

Kedves whale!

A te életed rendben?
Persze nem mondom én, hogy csak annak lehet jó ötlete, akinek a saját életében minden flottul megy, meg azt is gondolom, hogy ha valaki mégoly sikeres is, attól is prosztóság ilyen stílusban osztani az észt, de amit te csinálsz itt, az nekem különösen visszás.

leha 2008.11.01. 18:18:06

... viszont van jó is ebben, mert már amúgy egy hete tervezek ehhez a posthoz kiegészítést hozzáfűzni, csak valahogy elmaradt.
Szóval ... Anyukám első nap elvitte orvoshoz, méghozzá Egerbe, ahol az - azt hiszem - osztályvezető főorvos vizsgálta meg. Anyukám későbbi elmondása szerint már a vizsgálat felénél bánta, hogy hozzá vitte, mert hát rajta is fogott a kor és régi ismeretség ide, magas orvosi beosztás oda, talán egy fiatal, jó szemű orvos mást mondott volna. Merthogy ez a doki is azt mondta - röntgen is volt, tehát a törődést nem lehet rajta számon kérni -, hogy semmi baj nincs, pihenjen, vitamin. Mondom, ekkor négy hete köhögött, nagyon komoly köhögőrohamai voltak, kétszer hányt is a köhögőroham miatt. Anyukám bízott. Nem kellett volna. egy héttel később pont ugyan olyan állapotban volt a srác. Ez okból további egy héttel az anyja meghosszabbította a kiküldetést, anyukám pedig újra elvitte, immáron másik orvoshoz. Ez a másik orvos (5 hete köhögött a gyerek) annyit mondott, hogy bizony már régen fel kellett volna írni az antibiotikumot, amit legott meg is tett. Anyukám beszámolója szerint másnapra látványos volt a javulás.
Tehát el kell fogadnom, hogy exnejem nem az egyetlen idióta magyar orvost találta meg magának hosszas keresés után. Valószínűleg van miből választani.
süti beállítások módosítása