eLVáLT aPuKa

eLVáLT aPuKa

Van-e rosszabb a csonka családnál? Naná! Ha az egyik szülő a másik és a gyerek ellen dolgozik.

Friss topikok

  • whale: Történt valami azóta? (2015.01.27. 13:15) most találtam
  • whale: Akkor még sincs vége? Jutottál azóta valamire? Esetleg a gyerek már nálad van elhelyezve? (2014.08.21. 08:31) Gyámhivatal újra
  • whale: Várható volt. 10-ből 9-szer ez a vége. Sajnálom. (2013.11.06. 09:58) Teljes kudarc. Vége.
  • whale: Te mikor akarod befejezni az exed basztatását? Szánalmas, hogy ehhez eszközül a kölyködet használo... (2011.02.19. 19:16) Szülői értekezlet
  • O.: Érdekes kérdés: én a mai napig EL AKAROM HINNI, hogy létezik Mikulás és Jézuska is, aki az ajándék... (2008.12.10. 17:03) Télapó? Mikulás?

Linkblog

2011.06.17. 21:48 leha

Magániskola

Szóval kaptam egy üzenetet, hogy a gyereket lehet, hogy átvinné egy magániskolába. Az Orchideába. Kérdezte, mi a véleményem róla. Elmondtam, hogy alapvetően nincs vele bajom, de mibe kerül, ugyebár? Infó nincs. A weblapjukról pénzről egy hangot sem találni, kibocsájtási statisztikájuk még nincs, nem is lehet, amennyiben még nincs mögöttük nyolc év. E-mailt váltott velük, aminek az eredményét nekem is átküldte. A levélben az iskola részéről válaszoló illető a tandíj kérdésre azt válaszolta, nincs tandíj, hanem "iskolai hozzájárulás" van. Hehe. Ezt a hozzájárulást pedig az igazgatóval személyesen kell tisztázni. Mint kiderült, havi 80 ropi, amit egyéni szempontok alapján mérsékelhetnek és erre kapott is ígéretet (40-50% kedvezmény). Namost erre az én rohadt kötözködős fajtám azt gondolta, hogy hogy van az, hogy szíre-szóra elengedik a rezsi felét? Vagy eleve olyan árat dobnak be, amit elfelezve is szép pénz marad, vagy ha jön egy gyerek egy állami suliból egy kb 4-es, 5-ös közti eredménnyel, akkor az már annyira jó, hogy rögtön hatalmas kedvezményben részesítjük ... akkor milyen lehet a többi gyerek?

***

Időközben eltelt egy fél év. Továbbra sem volt időm szülői értekezletre járni. A gyerek bizonyítványa picivel jobb lett és ő is jobban érzi magát ebben a suliban. Nem tudom, hogy kisebb a követelmény és ezért, vagy jobb a légkör, ezért a srác jobban tanul és így lesz minden szép és jó? Szóval jelen pillanatban azt gondolom, ha már meglépte ezt a dolgot és van neki rávalója, én nem akarnám visszacsináltatni a dolgot. Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy nem lehet minden helyről elszaladni, ahol pl rossz magaviselettel indítottunk és ezért az első benyomás rólunk kedvezőtlen. Persze tévedhetek is és lehet, hogy rosszabb volt a helyzet, mint gondoltam, de sajnos a volt feleségemnek már azt sem hiszem el, amit kérdez, azért az ő elmondására nem hagyatkozhatom.

Szólj hozzá!

Címkék: iskola magániskola


A bejegyzés trackback címe:

https://elvaltapuka.blog.hu/api/trackback/id/tr402652587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása