eLVáLT aPuKa

eLVáLT aPuKa

Van-e rosszabb a csonka családnál? Naná! Ha az egyik szülő a másik és a gyerek ellen dolgozik.

Friss topikok

  • whale: Történt valami azóta? (2015.01.27. 13:15) most találtam
  • whale: Akkor még sincs vége? Jutottál azóta valamire? Esetleg a gyerek már nálad van elhelyezve? (2014.08.21. 08:31) Gyámhivatal újra
  • whale: Várható volt. 10-ből 9-szer ez a vége. Sajnálom. (2013.11.06. 09:58) Teljes kudarc. Vége.
  • whale: Te mikor akarod befejezni az exed basztatását? Szánalmas, hogy ehhez eszközül a kölyködet használo... (2011.02.19. 19:16) Szülői értekezlet
  • O.: Érdekes kérdés: én a mai napig EL AKAROM HINNI, hogy létezik Mikulás és Jézuska is, aki az ajándék... (2008.12.10. 17:03) Télapó? Mikulás?

Linkblog

2013.11.06. 10:13 leha

Jogi út

Hát, úgy néz ki, volt feleségem új nicket választott. Mostanában csak mint "felperes" emlegetjük. Ennek az az oka, hogy fenyegetését tettekre váltva beadott egy bírósági keresetet a gyermektartás megváltoztatása irányába. Mint korábban kifejtettem, még akár meg is beszélhettünk volna egy 1-2 ezer forintos emelést, de ugyebár a stílus! Mert ha azt mondja, hogy "Figyelj már ide, tök régen emeltél nekem meg a boltban egyre többe kerül a birsalmás rágó", hát meg is oldhattuk volna. Azonban ez a " hogy képzeled, hogy ilyen keveset emeltél (magamtól), gondolkozzálmárel, stb, stb", nos ez arra késztetett, hogy minden további bohóckodást mellőzve bízzuk ezt olyasvalakire, akinek a szava mindenkire nézve kötelező.

Hát érdekes. A tárgyalás még előttünk, de a két és fél oldalas beadványa hemzseg a hazugságoktól (és a tények rafinált elhallgatásától), úgyhogy be is adtunk egy 8 oldalas észrevételt ezzel kapcsolatban.

Ettől függetlenül próbáltam az év végéig még hátra lévő időre előre leadni az időpontokat, amikor látni szeretném a gyereket (illetve elvinni ide-oda, nagymamához, stb). Kaptam rá választ. Hát, a családot előtte le kell szedálnom, mielőtt megmutatom nekik. Ez az írás is hemzseg az ordas hazugságoktól és peremig van rosszindulattal. A lényege kb az, hogy nem adja a gyereket. Ha látni akarom, menjek el hozzájuk (és nézzem, ahogy playstationözik?). Szóval ebből meg gyámhatósági eljárás lesz. Nem tom, ott alperes lesz a megszólítása, vagy csak egyszerűen "felek"?

Szólj hozzá!

Címkék: bíróság láthatás gyerektartás


A bejegyzés trackback címe:

https://elvaltapuka.blog.hu/api/trackback/id/tr865617709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása