eLVáLT aPuKa

eLVáLT aPuKa

Van-e rosszabb a csonka családnál? Naná! Ha az egyik szülő a másik és a gyerek ellen dolgozik.

Friss topikok

  • whale: Történt valami azóta? (2015.01.27. 13:15) most találtam
  • whale: Akkor még sincs vége? Jutottál azóta valamire? Esetleg a gyerek már nálad van elhelyezve? (2014.08.21. 08:31) Gyámhivatal újra
  • whale: Várható volt. 10-ből 9-szer ez a vége. Sajnálom. (2013.11.06. 09:58) Teljes kudarc. Vége.
  • whale: Te mikor akarod befejezni az exed basztatását? Szánalmas, hogy ehhez eszközül a kölyködet használo... (2011.02.19. 19:16) Szülői értekezlet
  • O.: Érdekes kérdés: én a mai napig EL AKAROM HINNI, hogy létezik Mikulás és Jézuska is, aki az ajándék... (2008.12.10. 17:03) Télapó? Mikulás?

Linkblog

2008.09.25. 22:01 leha

Madonna

23-án Bécsben Madonna koncert volt. Hogy jön ez ide? Volt feleségem cége - gondolom, pont mint a miénk - szétosztott néhány jegyet a dolgozók közt. Hát ő ment. A srác meg aludjon nálunk. Ez eddig teljesen jó, semmi baj vele. A gond ott van, hogy az ezt megelőző héten Bálint köhögni kezdett. Olyannyira, hogy anyukám is ugrasztva lett - volna. Csakhogy szegény anyukám éppen a lábát is alig tudta emelni (évekkel korábban volt egy kompressziós csigolyatörése és ez jött elő valami új, fájdalmas programmal). Exnej elment tehát orvoshoz - nem, nem a szomszéd utcai rendelőbe, hanem a másik kerületben lévő régi kuruzsló banyához. Nos ez az orvosok szégyene kiírta a gyereket két napra az oviból (kedd-szerda), de aztán mehetett nyugodtan. Csütörtökön és pénteken én mentem érte oviba; a gyerek köhögött és taknyos volt.

Következő kedden szintén taknyos volt és köhögött ... csak sokkal jobban.

Itt most megint az történt, hogy a beteg gyereket egy semmihez sem értő orvos látta, az anyja pedig nem akart túl sokat távol lenni a munkából, ezért inkább elvitte oviba. Ami a legszebb, hogy miközben a gyereke szarabbul van, mint egy héttel korábban, ő elmegy koncertre, mert apuka majd úgyis gondját viseli ... csak apuka olyan lakásba viszi a köhögős taknyost, ahol van egy kilenc hónapos gyerek is. Persze nem világvége az sem, ha elkapja a kisebbik a nyavaját, elvégre egy kis takonykór még nem a legrosszabb, de mi van a másik oldalon? Mindezt azért, hogy anya láthassa Madonnát?

Ez nekem furcsa.

3 komment

Címkék: orvos gyerekorvos köhögés takony


A bejegyzés trackback címe:

https://elvaltapuka.blog.hu/api/trackback/id/tr22681382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whale 2008.09.27. 01:41:46

Ennek semmi értelme. Ne csináld. Örülj inkább, hogy anyu számít rád. Az én exem hamarabb adná a szomszédba a gyereket, csak nekem ne kelljen...

Egy cseppet mintha oltogatna újanyu ebben a történetben. Rosszul teszi. Nagyon.

leha 2008.09.27. 21:39:22

Minek nincs értelme? Mit ne csináljak?

Örülök. Az sosem baj, ha bárki számít rám a gyerekemmel kapcsolatban. A baj az, ha valaki elmond engem mindenféle szar alaknak, magát állítva kontrasztnak s mindeközben olyan, amilyen. Illetve ... baj? Pont leszarnám ... bosszankodom rajta. És dokumentálom, mert ... már leírtam, miért, nem fogom újra.
Újanyu nem újanyu. Nem akarja senki, hogy pótanyuka legyen. Ő a párom, aki velem él - vagy én vele, mindegy - második gyermekem anyja, aki felnőttként részt vesz mindennapi életünk szabályainak kialakításában és aki felnőttként néha magára vállalja az én gyerekem felvigyázásának felelősségét is. Nem oltogat, mert ez a dolog nálunk nem úgy megy. A véleményét elmondja, mert ez nálunk így szokás. Én meghallgatom, mert ez is szokás, meg hasznos is. Aztán (vagy az előtt) kialakítom (vagy átalakítom) a saját véleményemet. Néha meg egyiket-másikat leírom ide.
Világ életemben szerettem, ha valaki jobban ért a dolgaimhoz, mint én. Érted, tenyered ;)

whale 2008.09.29. 06:54:22

NEkem 8.:)
Szerintem rossz a hozzáállásod. Szerintem nem kis mértékben újanyu súgására. Szerintem nem célravezető amit csinálsz. (persze csak akkor, ha a cél a normális kapcsolat az ex-szel a gyerek érdekében:)

Idővel mindenki derül...
süti beállítások módosítása